Fitness bloggen

Kategori: Träning

Träning

Körde ju ett träningspass imorse med några magövningar och nu körde jag ett till pass hemma där jag totalt dödade rumpan. Det brände verkligen härligt i musklerna efteråt och man kände att det gav effekt. Älskar verkligen att träna och gymmet står på schemat flera gånger den här veckan. Är verkligen taggad på att nå mina mål. Jag är inte den som ger upp i första hand. Det handlar bara om att hitta rutiner och sedan är man fast. Så till er som vill börja träna men lätt ger upp, sätter er ner och skriv upp 3 - 4 dagar i veckan som ni skulle kunna tänka er att antingen gå till gymmet eller träna hemma. Följ det schemat i en månad, sedan har du dina rutiner och det är bara till att fortsätta.

Bilder ifrån weheartit.com

Mitt mål med träningen

När jag kollar mig i spegeln så vet jag att jag verkligen inte ska klaga på min kropp, för jag vet att det är väldigt många på gymmet som kämpar för att få den midjan jag har eller dom låren jag har. Men ändå klagar jag. För att jag tycker att jag är för smal.  Jag vill alltså gå upp i vikt. Vilket är någonting jag inte kan göra genom att äta. Har ätit onyttigt och hela tiden under hela jullovet och jag har faktiskt inte gått upp ett gram. Så nu kör jag på att börja bygga muskler för att gå upp några kg i vikt. För att nå mitt mål ska jag försöka gå till gymmet 2-3 gånger i veckan, resterande dagar träna något pass hemma och även ha en vilodag i veckan. Men jag ska även tänka över min kost och börja äta mer av det som innehåller proteiner. 

Såhär ser min kropp ut just nu och jag kan med stolthet säga att jag börjat min resa mot en större kroppsbyggnad.

Mellis before...

Just nu sitter jag på tåget påväg från skolan. Slutade nämligen tidigare idag då min sista lektion är inställd. Maten i skolan såg riktigt äcklig ut så jag köpte en risifrutti till mellis som jag ska äta nu på tåget innan jag ska till gymmet. Inte det nyttigaste valet men bättre än inget. Tänkte skriva om mitt mål och hur jag ska försöka nå dit genom träning i ett inlägg senare idag. Skulle ni vilja läsa det?

Ett härligt...

Hade faktiskt tänkt att köra ett träningspass hemma idag då jag inte orkade ta bussen till gymmet såpass sent. Men när jag kom innanför dörren så frågade mamma direkt om vi skulle åka till gymmet och jag tackade inte nej. Så det fick bli ett riktigt härligt pass på gymmet. Körde Armar och Axlar. Det är någonting som jag inte alls tycker är kul att träna. Men man måste ju träna alla muskelgrupper annars lär det se konstigt ut när resultatet kommer. Imorgon är planen att gå till gymmet när jag är påväg hem från skolan då jag slutar tidigt. Men gym 2 dagar i rad klagar jag verkligen inte på. Är mer motiverad än någonsin och i år ska jag verkligen börja min resa mot en kropp jag är bekväm med. Dessutom är det ju faktiskt väldigt kul att träna när man väl kommit igång. Hade riktigt bra rutiner förra våren, men när sommarlovet kom så sprack dom. Tyvärr. Men nu är jag på rätt väg igen känns det som och denna gången lär det bli bättre än tidigare. 

Inte för min del idag!

Som jag skrev i gårdagens inlägg så var planen att gå till gymmet idag. Men imorse vaknade jag upp med halsont och då ska man ju verkligen inte träna. Vilket är riktigt synd för jag är mer motiverad än någonsin. Men jag tänker faktiskt fuska och köra ett riktigt försiktigt pass hemma med några få övningar bara. Vet att man absolut inte ska göra så. Men jag kan verkligen inte hålla mig borta ifrån det. Det var nästan en vecka sedan jag va på gymmet nu och det är alldeles för lång tid. Dock blir det inget gym för min del men några övningar hemma kan ju inte göra någon större skada. 

Men eftersom jag inte kan gå till gymmet så satte jag ihop ett lite motiverande collage för er som är friska och sitter med tankarna om att gå till gymmet. 

Bilderna är ifrån weheartit.com

nyårslöfte

Jag tror att vi alla någon gång har haft ett nyårslöfte som man inte riktigt håller. Det har jag haft i princip varje år. Jag har satt upp mål som är alldeles för orimliga för att jag ska klara av dom. Men i år är mitt nyårslöfte att bli mer bekväm i mig själv. Att börja älska min egen kropp. Jag älskar min kropp med kläder på men så fort dom åker av känner jag mig något obekväm. Det handlar inte om att bli smalare men muskler är någonting jag verkligen vill ha. Jag har gymmat från och till under 2016 men nu vill  jag att det ska bli mer seriöst. Under 2017 ska jag börja min resa mot en kropp jag kommer älska både med och utan kläder. Det spelar ingen roll om jag inte kommer uppnå målet i år att jag älskar min kropp till fullo, men jag ska åtminstone börja min resa. 

Med det sagt ska jag gå upp ur sängen, äta en god frukost och gå iväg till gymmet. Hatar att träna under Januari månad. Gymmet är helt fullproppat med människor som har bestämt sig för att börja träna. Men det är lika bra att börja när motivationen är på topp för om jag väntar lär den försvinna och då blir det ännu jobbigare att hitta rutiner i träningen. Men för er som vill träna men inte har motivationen så satte jag ihop ett litet collage med bilder ifrån weheartit som jag finner inspirerande och motiverande. 

Upp