Fitness bloggen

Kategori: Allmänt

Dagens köp

Igår lyckades jag spräcka mina sista svarta par jeans. Klumpigt. Så idag fick det bli lunch med älskling och shopping av byxor. Fick bli ett par miss Anna byxor då jag kollat på dom ett tag, men eftersom jag hatar att köpa byxor så har jag väntat tills jag verkligen var i behov av ett par. Men helt ärligt nu funderar jag faktiskt på att köpa ett par till. Det är dom skönaste byxorna jag provat i hela mitt liv och dessutom är dom riktigt snygga på. Jag köpte mina på missäy för 259 kr. Men vet att dom ska finnas i flera andra butiker också. 

Tonat håret

Igår fick jag för mig att jag skulle använda en brun hårtoning som jag hade hemma. Jag fick den när jag slutade jobba extra på en salong och har det senaste velat bli brunett. Hade en riktigt urtvättad lila färg innan. Så mu känns det super skönt med ny färg på håret. Men nästa gång blir det en riktig färg och inte en toning. Det var det som hände igår efter att jag kommit hem från gymmet. Eller aa efter det drog jag ut och träffade en tjejkompis. Men i alla fall nu är det onsdag och jag ska åka in till stan för att möta upp A på en lunch och även shoppa byxor.

Den här toningen använde jag:

nyårslöfte

Jag tror att vi alla någon gång har haft ett nyårslöfte som man inte riktigt håller. Det har jag haft i princip varje år. Jag har satt upp mål som är alldeles för orimliga för att jag ska klara av dom. Men i år är mitt nyårslöfte att bli mer bekväm i mig själv. Att börja älska min egen kropp. Jag älskar min kropp med kläder på men så fort dom åker av känner jag mig något obekväm. Det handlar inte om att bli smalare men muskler är någonting jag verkligen vill ha. Jag har gymmat från och till under 2016 men nu vill  jag att det ska bli mer seriöst. Under 2017 ska jag börja min resa mot en kropp jag kommer älska både med och utan kläder. Det spelar ingen roll om jag inte kommer uppnå målet i år att jag älskar min kropp till fullo, men jag ska åtminstone börja min resa. 

Med det sagt ska jag gå upp ur sängen, äta en god frukost och gå iväg till gymmet. Hatar att träna under Januari månad. Gymmet är helt fullproppat med människor som har bestämt sig för att börja träna. Men det är lika bra att börja när motivationen är på topp för om jag väntar lär den försvinna och då blir det ännu jobbigare att hitta rutiner i träningen. Men för er som vill träna men inte har motivationen så satte jag ihop ett litet collage med bilder ifrån weheartit som jag finner inspirerande och motiverande. 

Hello

Satt precis och skrev ett långt inlägg om mitt 2016 när jag kom på att jag vill byta portal till for.me. Satt och kopierade mina gamla inlägg för att lägga upp dom här men ångrade mig. Varför ska jag göra det? Jag menar 2016 är förra året. Nu är det 2017 och vi vill ha massa nytt nu. Mitt 2016 var inte mitt bästa år och varför dra upp massa negativt när jag faktiskt kan börja blogga här, dom första dagarna av 2017 och bara dela med mig av det året. För jag känner att i år blir det mitt år. Jag har sagt varje år att "i år ska det bli mitt år", men nu menar jag det. Har mängder med roliga grejer planerat för 2017. Jag är super taggad och året kommer börja med massa roliga händelser. Det kommer inte bara bli massa sittande hemma utan jag ska ta tag i mitt gymmande som inte gått så bra under ett års tid, spendera massa tid med min bästa vän och en hel del spännande resor väntar.

Bilderna är från weheartit.com